Goedkope notaris


Goedkope notaris nodig?
Waarom zou u teveel betalen voor een notaris? Het kantoor van Karel van de Kamp is een goedkope notaris die toch een uitstekende service biedt.

De goedkope notaris die góed is
Het leven is al duur genoeg, vinden wij. Daarom zijn wij u van dienst met lage tarieven op het gebied van familierecht, registerrecht en bedrijfsrecht. Ondanks het feit dat wij als goedkope notaris bekend staan, leveren wij toch een hoge kwaliteit in advies en akten. Geen wonder dat veel cliënten bij ons terugkeren.

Een full-service kantoor
Karel van de Kamp Notariskantoor is een full-service kantoor. Dit betekent dat wij méér doen dan het afsluiten van een samenlevingsovereenkomst of het oprichten van uw BV. Wij denken met u mee en geven u advies waarmee u verder kunt. Op persoonlijk gebied, maar natuurlijk ook op het financiële en fiscale vlak. Mocht het nodig zijn, dan verwijzen wij u door naar een adviseur in ons netwerk.

U geniet de volgende voordelen:

  • Lage tarieven
  • Hoge kwaliteit
  • Vlotte service
  • Wij luisteren goed naar u
  • Wij komen met creatieve oplossingen
  • U kunt gratis parkeren naast ons pand

Ons notariskantoor in Arnhem is goed bereikbaar vanuit de hele regio. Heeft u een vraag of wilt u een persoonlijke offerte? Vul dan dit formulier in voor meer informatie.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Notaris Bemmel, Notaris Lingewaard, Notaris Westervoort, Notaris Heteren en Notaris Gelderland.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Notaris Arnhem, Goedkope notaris, Notaris Duiven, Notariskantoren en Notarisen.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl