Notaris Bemmel


Uw notaris in Bemmel
Wilt u voor advies of een akte naar de notaris? Het loont daarom de moeite om eens in Arnhem te kijken. Karel van de Kamp Notariskantoor staat u met raad en daad bij in diverse rechtsgebieden.

 

Voor familierecht naar de notaris
Vlakbij Bemmel, in het centrum van Arnhem maar mét eigen parkeerterrein, vindt u een notaris die van dienst is bij zaken op het gebied van familierecht. Wij helpen u een testament of een samenlevingsovereenkomst op te stellen. Ook als het gaat om de voogdij van kinderen is een ondertekende verklaring van de notaris vereist. Wij zijn bij al deze zaken van dienst.

Ondernemingsrecht
Ook een onderneming kan niet zonder een gang naar de notaris. Als Wij zorgen ervoor dat de oprichting van uw BV of uw juridische fusie zo vlot mogelijk verloopt. Ook kijken wij naar de persoonlijke, financiële en fiscale gevolgen die iedere stap heeft. Met helder advies en creatieve oplossingen zijn wij de aangewezen partner voor slimme ondernemers.

Ook voor de aankoop van een woning:

  • Overdracht huis
  • Hypotheekakte
  • Leveringsakte

Een luisterend oor en heldere communicatie zijn voor ons heel gewoon. Wij hanteren een hoog kwaliteitsniveau zonder dit door te berekenen in onze tarieven. Wie een notaris in Bemmel en omstreken zoekt, komt al gauw bij ons terecht.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Notaris Bemmel, Notaris Arnhem, Notaris Heteren, Notarisen en Notaris Westervoort.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Goedkope notaris, Notaris Gelderland, Notaris Lingewaard, Notaris Duiven en Notariskantoren.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl