Notaris Duiven


Uw notaris in Duiven
Als notaris Duiven en omstreken een degelijke service tegen lage prijzen bieden. Karel van de Kamp Notariskantoor is een notaris in Arnhem met tevreden cliënten in de wijde regio.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht
Karel van de Kamp is de notaris die uw taal spreekt. In duidelijke woorden leggen wij u uit wat uw wettelijke verplichtingen zijn en welke mogelijkheden daarop aansluiten. U krijgt het directe telefoonnummer van één van onze specialisten, die meteen de eindverantwoordelijke voor uw zaak is.

Kom naar Arnhem
Waar de andere notarissen in Arnhem zich verschuilen achter hoge en ingewikkelde tarieven, houden wij de prijzen laag. Wie een notaris in Duiven en omstreken zoekt, doet er daarom goed aan met ons rekening te houden. Onze locatie op het kruispunt van de Velperweg en de Vosdijk maakt ons eenvoudig bereikbaar vanuit Duiven. Ook kunt u gratis bij ons pand parkeren.

Wij onderscheiden ons door:

  • Een breed aanbod van diensten en specialismen
  • Goed te luisteren en uw taal te spreken
  • Lage tarieven te hanteren
  • Met u mee te denken over uw toekomst

Wij helpen u met het opstellen van een samenlevingscontract, het oprichten van een onderneming of het geldig maken van een hypotheek. Voor meer informatie over onze diensten of tarieven kunt u het formulier hiernaast invullen.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Notaris Lingewaard, Notaris Velp, Notariskantoren, Notaris Arnhem en Notaris Duiven.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Notarisen, Goedkope notaris, Notaris Westervoort, Notaris Bemmel en Notaris Gelderland.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl