Notaris Gelderland


Uw notaris in Gelderland
Voor een notaris Gelderland afzoeken? Wat ons betreft is uw zoektocht nu tot een einde gekomen. Karel van de Kamp Notariskantoor biedt kwaliteit en helder advies voor een lage prijs.

De goedkope notaris
Gelderland kent genoeg dure notarissen, maar wie op zoek is naar een goedkope notaris staat voor een uitdaging. Karel van de Kamp Notariskantoor combineert lage tarieven met het streven om de beste te zijn. Wij leggen de lat hoog en hebben hierdoor een groot aantal tevreden cliënten.

Gratis parkeren
Als notaris in Arnhem zijn wij goed bereikbaar. Bij onze centrale locatie op de hoek van de Velperweg en de Vosdijk vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid. Eenmaal bij ons op kantoor zult u merken dat wij aandachtig naar u luisteren en u uitgebreid advies geven: op persoonlijk, financieel en fiscaal gebied.

Specialisaties:

  • Familirecht
  • Huis & hypotheek
  • Ondernemingsrecht

Een notaris in Gelderland nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan om onze lage tarieven te zien. Dit kan via het formulier hiernaast.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Notaris Duiven, Notaris Gelderland, Notaris Lingewaard, Notaris Velp en Notarisen.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Notaris Heteren, Notariskantoren, Notaris Bemmel, Notaris Westervoort en Goedkope notaris.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl