Notaris Heteren


Uw notaris in Heteren
Voor een notaris Heteren verlaten is een goed idee. In Arnhem vindt u namelijk een goedkope notaris die hoge kwaliteit biedt: Karel van de Kamp Notariskantoor.

De betaalbare notaris
Heteren heeft maar één notaris binnen de gemeentegrens. Dit monopolie maakt de kans groot dat u teveel betaalt. Het is daarom verstandig om eens naar notarissen in Arnhem te kijken. Bijvoorbeeld naar Karel van de Kamp Notariskantoor. Ons full service-kantoor kan u op de meeste rechtsgebieden voorzien van advies en akten. Een persoonlijke benadering en lage tarieven vinden wij daarbij heel gewoon.

Veel aanwezige kennis
Of het u nu gaat om de oprichting van een BV of het opstellen van de partnerschapsvoorwaarden, wij zorgen voor een vlotte behandeling van uw zaak. Onze kleine, hechte team maakt samenwerken goed mogelijk, waardoor wij uitgebreid advies kunnen geven. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij u ook naar adviseurs in ons netwerk doorverwijzen.

Wij bieden:

  • Lage prijzen
  • Een luisterend oor
  • Helder advies
  • Gratis parkeren

Bent u benieuwd naar onze gunstige notaris tarieven? Kies hiernaast het rechtsgebied waar u interesse in heeft om een persoonlijke offerte te ontvangen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Notaris Arnhem, Notariskantoren, Notaris Heteren, Notaris Duiven en Notaris Velp.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Notaris Bemmel, Notaris Westervoort, Notaris Lingewaard, Goedkope notaris en Notarisen.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl