Notaris Velp


Uw notaris in Velp
Wilt u advies of heeft u een akte nodig van een notaris? Velp ligt dichtbij Arnhem, waar Karel van de Kamp Notariskantoor u een voordelige en vlotte service biedt.

De regionale notaris
Velp ligt op slechts 5 minuten rijden van Arnhem. Bij uw zoektocht naar een goede en betaalbare notaris is het dan ook verstandig om in Arnhem te kijken. Op de hoek van de Vosdijk en de Velperweg vindt u wellicht de beste keuze: Karel van de Kamp Notariskantoor. Uit de wijde regio komen cliënten naar ons kantoor om te profiteren van de voordelen die wij bieden.

Kwaliteit tegen een lage prijs
Of u nu een samenlevingscontract wilt opstellen of een hypotheekakte wilt ondertekenen, wij bieden u een prettige service. Goed naar u luisteren en met u meedenken vinden wij daarbij belangrijk. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij een goedkope notaris.

De voordelen voor u:

  • Jarenlange ervaring
  • Kwaliteit in advies en akten
  • Breed dienstenaanbod
  • Gunstige tarieven
  • Gratis parkeren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag hiernaast een offerte aan. Eén van onze behandelaars zal daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Notaris Velp, Notaris Duiven, Notaris Arnhem, Notaris Heteren en Goedkope notaris.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Notarisen, Notaris Westervoort, Notariskantoren, Notaris Bemmel en Notaris Gelderland.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl