Notaris Westervoort


Uw notaris in Westervoort
Op zoek naar een goedkope notaris? Westervoort en omstreken kan dan het beste contact opnemen met Karel van de Kamp Notariskantoor in Arnhem.

De voordelige notaris
Westervoort kent niet veel notarissen. De kans dat u teveel betaalt is daarom groot. Wij nodigen u uit om tarieven te vergelijken; vraag hier een vrijblijvende offerte aan en maak daarna uw keuze. Bij ons betaalt u lage tarieven, zonder in te boeten op kwaliteit. Onze cliënten bevestigen dit op onafhankelijke websites.

Voor particulieren en bedrijven
Of u nu een hypotheekakte of een samenlevingsovereenkomst wilt tekenen, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook ondernemingen kunnen bij ons terecht. Er zijn verschillende fasen en situaties waarbij een bedrijf notariële hulp nodig heeft. Wij zijn u van dienst met advies en de nodige documenten bij de oprichting van een BV, een aandelenoverdracht of een juridische fusie.

Goedkoop én goed:

  • Een overzichtelijk team (16 personen)
  • Iedereen weet wat de ander doet
  • Eén persoon neemt verantwoordelijkheid voor uw zaak
  • Wij houden rekening met persoonlijke, fiscale en financiële gevolgen

Zocht u een notaris in Westervoort? Aan de andere kant van de IJssel vindt u een voordelig kantoor met een hoge kwaliteit in dienstverlening. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Notaris Lingewaard, Notarisen, Notaris Gelderland, Notaris Heteren en Notariskantoren.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Notaris Duiven, Notaris Arnhem, Goedkope notaris, Notaris Velp en Notaris Bemmel.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl