Notariskantoren


U zocht notariskantoren?
Uw zoektocht naar een notariskantoor in Arnhem is zojuist ten einde gekomen. Karel van de Kamp Notariskantoor biedt namelijk de persoonlijke service die u waardeert, met tarieven waar andere notariskantoren niet tegenop kunnen.

Notariskantoren kunnen goedkoper’
De prijzen van notariskantoren zijn soms gepeperd. Karel van de Kamp Notariskantoor vind dit niet nodig. Wij zijn een goedkope notaris, zonder af te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Een groeiend bestand van tevreden cliënten is hiervan het bewijs.

Een klein kantoor
Met 16 medewerkers zijn wij een betrekkelijk klein kantoor. Dit heeft zo zijn voordelen voor u. Wij weten van elkaar precies waar wij mee bezig zijn en springen elkaar bij waar nodig. Toch zal één persoon de eindverantwoordelijke voor uw zaak zijn. Bij andere notariskantoren is dit lang niet altijd vanzelfsprekend.

Wat wij belangrijk vinden:

  • Goed naar u luisteren
  • Creatieve oplossingen bieden
  • Meedenken over persoonlijke, fiscale en bedrijfsmatige gevolgen

Of u nu hulp bij de overdracht van een huis of het opstellen van een samenlevingscontract zoekt, wij hanteren een lage prijs. Bent u benieuwd hoe laag? Vul het formulier hiernaast in voor een persoonlijke offerte.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Notaris Gelderland, Notaris Lingewaard, Notaris Arnhem, Notaris Westervoort en Goedkope notaris.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Notaris Velp, Notariskantoren, Notarisen, Notaris Duiven en Notaris Bemmel.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl