Aandelenoverdracht


Een aandelenoverdracht verdient aandacht
Is het tijd voor een aandelenoverdracht? Bij de notaris maakt u deze officieel. Welkom op de website van Karel van de Kamp Notariskantoor, de betaalbare notaris.

Win-win-combinatie
Wilt u door een juridische fusie of een samenwerkingsovereenkomst een aandelenoverdracht uitvoeren, dan is de gang naar de notaris verplicht. Karel van de Kamp Notariskantoor is in dat geval een uitstekende partner: wij bieden een hoge kwaliteit in advies en documenten, maar houden de tarieven laag. Dit is een win-win-combinatie die in de wijde regio blijkt aan te spreken.

Meer dan aandelenoverdrachten
Behalve in ondernemersrecht, is ons kantoor ook gespecialiseerd in registergoederen en familierecht. In alle gevallen gaan wij met u rond de tafel zitten en luisteren wij naar uw wensen. Vervolgens bekijken wij samen met u de opties en de financiële en fiscale gevolgen ervan.

Kies voor Karel van de Kamp:

  • Aantrekkelijke tarieven
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle service
  • Wij bieden creatieve oplossingen
  • Gratis parkeren naast ons pand

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons notariskantoor in Arnhem middels het formulier. Wij bellen u daarna zo spoedig mogelijk.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Samenwerkingsovereenkomst, Scheepshypotheek, Erfpachtovereenkomst, Passeren hypotheek en Kosten samenlevingscontract.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Oprichting bv, Kosten notariële akte, Partnerschapsvoorwaarden, Hypotheekakte opstellen en Samenlevingsovereenkomst.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl