Erfpachtovereenkomst


Erfpachtovereenkomst
Niet altijd bent u eigenaar van de kavel waarop uw woning staat. Soms is ook de bebouwing in het bezit van de grondeigenaar. U ‘huurt’ in dit geval, bijvoorbeeld van de gemeente. Afspraken tussen beide partijen worden vastgelegd in de erfpachtovereenkomst. Deze notariële akte kunt bij Karel van de Kamp Notariskantoor laten opstellen.

Eigenaar
Als erfpachter beschikt u over een aantal rechten. Deze staan onder het kopje ‘erfpachtrecht’ in de overeenkomst. Daarnaast staat in de akte ook waarvoor de erfpachter de grond mag gebruiken, hoe lang de erfpacht duurt en kadastrale gegevens. In de praktijk is uw positie nagenoeg gelijk aan die van eigenaar. Opstal mag dan ook, eventueel onder voorwaarden, worden verkocht. De jaarlijkse bijdrage voor erfpacht is de erfpachtcanon. Het komt voor dat dit in één keer over de hele looptijd wordt afgekocht.

De voordelen van ons notariskantoor

  • Wij hanteren lage tarieven
  • Ons kantoor is laagdrempelig
  • Deskundig in erfpachtovereenkomsten
  • Bij ons parkeert u gratis
  • Creatieve oplossingen gaan we niet uit de weg

Contact
Karel van de Kamp Notariskantoor in Arnhem is u graag van dienst, ook als het om een erfpachtovereenkomst gaat. Wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Vul het formulier hiernaast in of bel 026 - 355 1200.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Scheepshypotheek, Transportakte, Kosten samenlevingscontract, Juridische fusie en Oprichting stichting.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Overdracht huis, Aandelenoverdracht, Samenlevingsovereenkomst, Overdracht schip en Partnerschapvoorwaarden.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl