Hypotheekakte notaris


Hypotheekakte: notaris nodig
Dient u uw handtekening te zetten op een hypotheekakte? Notaris Karel van de Kamp stelt het document tegen een gunstig tarief op en voorziet u van een heldere uitleg.

Goedkope hypotheekakte
Een notaris is Arnhem zoeken kan soms een frustrerend proces zijn. Hoge tarieven en onvolledige informatie maken het u er niet makkelijker op. Daarom pakken wij het radicaal anders aan. U vindt in ons een goedkope notaris die een hoge kwaliteit in dienstverlening biedt.

Hoe wij te werk gaan
In alle gevallen gaan wij een persoonlijk gesprek met u aan. Goed luisteren vinden wij daarbij belangrijk en indien nodig houden wij onszelf een spiegel voor. Onze cliënten waarderen deze aanpak.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Ondernemingsrecht (bedrijven en stichtingen)
  • Familierecht
  • Registergoederen

Zoek niet langer naar een partner voor uw hypotheekakte. Notaris Karel van de Kamp biedt alles wat u in een notariskantoor zoekt. Vraag een offerte aan via het formulier hiernaast.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Overdracht huis, Partnerschapsvoorwaarden, Oprichting bv, Partnerschapvoorwaarden en Transportakte.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Hypotheekakte opstellen, Scheepshypotheek, Kosten samenlevingscontract, Overdracht schip en Passeren hypotheek.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl