Juridische fusie


Hulp bij een juridische fusie
Overweegt uw onderneming een juridische fusie? Karel van de Kamp Notariskantoor helpt u door de bomen het bos te zien. Tegen een concurrerende prijs ontvangt u bij ons degelijk persoonlijk advies.

Wat is een juridische fusie?
Bij een juridische fusie gaan twee of meer rechtspersonen op in één rechtspersoon. Hiervoor moet aan behoorlijk wat eisen worden voldaan. Karel van de Kamp Notariskantoor bekijkt de mogelijkheden en geeft u helder advies. Wanneer alles u duidelijk is, gaan wij met u over tot het verlijden van de nodige akten.

Betaalbare hulp bij juridische fusie
Er komt heel wat kijken bij een fusie. Wat gebeurt er met de omzet? Wat doen we met de aandeelhouders? Wij staan u daarom met raad en daad bij. Ook informeren wij u over de gevolgen voor uw financiële en belastingtechnische situatie. Scherpe tarieven en een goed persoonlijk contact zijn hierbij onze belangrijkste kenmerken.

Ook voor:

  • Aandelenoverdracht
  • Belastingbesparing
  • Oprichtingsakte
  • Scheepshypotheek
  • Samenwerkingsovereenkomst

Advies nodig? Benieuwd naar onze lage tarieven? Vul het formulier in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Statutenwijziging, Kosten samenlevingscontract, Aandelenoverdracht, Samenwerkingsovereenkomst en Oprichting stichting.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Overdracht huis, Samenlevingsovereenkomst, Passeren hypotheek, Testament notaris en Transportakte.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl