Kosten notariële akte


Kosten notariële akte
In het notariaat worden geen vaste tarieven gehanteerd. Het is daarom goed dat u bij het zoeken naar een notaris een offerte vraagt voor de gewenste dienstverlening. Karel van de Kamp Notariskantoor heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Toch betaalt u niet de hoofdprijs.

Kopie en origineel
De transportakte (of overdrachtsakte) en het samenlevingscontract zijn misschien wel de bekendste voorbeelden van wat een notaris opstelt. Om welk document het ook gaat, u krijgt altijd een kopie mee. De notaris heeft het origineel (de minuut) in bewaring. Voor deze en alle overige taken gelden tarieven, die iedere notaris zelf mag bepalen.

De voordelen van ons notariskantoor

  • De beste notaris in Arnhem
  • Een goede relatie met de cliënt is belangrijk
  • Geen torenhoge kosten voor notariële akte
  • Gratis parkeren bij ons kantoor
  • Creatieve oplossingen gaan we niet uit de weg

Contact
Ieder notariskantoor brengt in meer of mindere mate kosten in rekening. Benieuwd naar onze tarieven? Wij staan voor kwaliteit, maar daar hoeft u niet het hoogste tarief voor te betalen. Informeer vrijblijvend. Vul het formulier hiernaast in of bel 026 - 355 1200.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Partnerschapvoorwaarden, Erfpachtovereenkomst, Juridische fusie, Kosten samenlevingscontract en Passeren hypotheek.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Transportakte, Samenwerkingsovereenkomst, Aandelenoverdracht, Samenlevingsovereenkomst en Testament notaris.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl