Kosten samenlevingscontract


Beperk de kosten van een samenlevingscontract
Vraagt u zich af hoeveel een notaris moet kosten? Samenlevingscontract en partnerschapsvoorwaarden stellen wij tegen zeer concurrerende tarieven op. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Kosten samenlevingscontract aanzienlijk lager
Dat hoge kwaliteit niet veel hoeft te kosten, bewijst Karel van de Kamp dagelijks.
Ook als het gaat om de kosten van een samenlevingscontract, is deze notaris uit Arnhem stukken voordeliger. Toch geniet u nog steeds van een prima dienstverlening en persoonlijke aandacht.

Gespecialiseerd in familierecht
Wij kunnen u van dienst zijn met alle akten en advies op het gebied van familierecht. Hierbij kunt u denken aan het vastleggen van de huwelijkse voorwaarden, maar ook het regelen van voogdij na een scheiding of het opstellen van een testament. Altijd bieden wij een luisterend oor en helder advies.

Ook voor:

  • Huis en hypotheek
  • Oprichting BV
  • Juridische fusie
  • Scheepshypotheek

Bent u benieuwd naar de kosten van een samenlevingscontract? Vraag via het formulier hiernaast een vrijblijvende offerte aan.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Samenwerkingsovereenkomst, Aandelenoverdracht, Partnerschapvoorwaarden, Overdracht schip en Kosten samenlevingscontract.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Overdracht huis, Samenlevingsovereenkomst, Hypotheekakte opstellen, Partnerschapsvoorwaarden en Scheepshypotheek.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl