Oprichting stichting


Oprichting stichting
Een stichting heeft geen leden en daarom speelt het bestuur een belangrijke rol. In de statuten staat wie welke bevoegdheden heeft. Voor de oprichting van dit orgaan moet u naar de notaris. Bij Karel van de Kamp Notariskantoor bent u aan het juiste adres om een oprichtingsakte te laten opstellen.

Tweede kop
De oprichting van een stichting komt voort uit de gedachte dat een bepaald doel gerealiseerd moet worden. In de oprichtingsakte geven de oprichters aan dat ze een stichting in het leven roepen. Het bevat ook een weergave van de statuten (iets anders dan vereniging statuten). Uiteraard weten wij precies wat er allemaal nog meer bij komt kijken. Zo moet de stichting moet worden aangemeld bij de Kamer van Koophandel en de term ‘stichting’ moet in de benaming zijn opgenomen.

De voordelen van ons notariskantoor

  • Wij hanteren lage tarieven
  • Altijd de beste oplossing voor onze cliënten
  • Deskundig in een stichting opzetten
  • Bij ons altijd gratis parkeren
  • Creatieve oplossingen gaan we niet uit de weg

Contact
Voor de oprichting van een stichting kunt u niet om de notaris heen. Wij stellen graag de oprichtingsakte voor u op. Neem contact op voor meer informatie. Vul het formulier hiernaast in of bel 026 - 355 1200.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Samenlevingsovereenkomst, Scheepshypotheek, Passeren hypotheek, Aandelenoverdracht en Samenwerkingsovereenkomst.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Kosten samenlevingscontract, Partnerschapvoorwaarden, Overdracht huis, Kosten notariële akte en Testament notaris.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl