Overdracht schip


Overdracht van een schip?
Net als bij overdracht van een huis is de overdracht van een schip een zaak die bij een notaris bekrachtigd dient te worden. Bij Karel van de Kamp Notariskantoor betaalt u gunstige tarieven.

Hoe werkt de overdracht?
Een schip dat is ingeschreven bij het kadaster wordt gezien als een registergoed. De overdracht van zo’n schip dient bij een notaris te gebeuren. Karel van de Kamp Notariskantoor stelt een leveringsakte en, indien van toepassing, een hypotheekakte op.

Duidelijke taal
Wij kunnen ons voorstellen dat u bij de aankoop van een schip met nogal wat vragen zit. Onze specialisten beantwoorden die graag. Wij bieden een luisterend oor en komen met creatieve oplossingen. Ook kijken wij vooruit en informeren wij u over de financiële en belastingtechnische gevolgen van iedere beslissing.

Onze kenmerken:

  • Prettig, persoonlijk contact
  • Wij denken actief met u mee
  • Een hoge kwaliteit in dienstverlening
  • Lage tarieven

Ontvangt u graag een offerte voor de diensten met betrekking tot de overdracht van een schip? Heeft u onduidelijkheden en wilt u helderheid? Neem vrijblijvend contact op met Karel van de Kamp, uw goedkope notaris. Vul het formulier hiernaast in voor snel antwoord op uw vragen.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Samenlevingsovereenkomst, Overdracht huis, Passeren hypotheek, Transportakte en Partnerschapsvoorwaarden.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Erfpachtovereenkomst, Samenwerkingsovereenkomst, Kosten notariële akte, Juridische fusie en Oprichting bv.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl