Partnerschapsvoorwaarden


Partnerschapsvoorwaarden
De partnerschapsvoorwaarden voorkomen dat het vermogen van geregistreerde partners gedeeld is. Karel van de Kamp Notariskantoor stelt ze samen met u op.

Wat zijn partnerschapsvoorwaarden?
In de partnerschapsvoorwaarden legt u vast welke goederen en geldbedragen in het bezit zijn van welke partner. Deze overeenkomst is bedoeld voor stellen met een geregistreerd partnerschap. Vooral partners met een eigen bedrijf maken hier gebruik van. Maakt u geen overeenkomst op, dan deelt u beiden de inkomsten en schulden.

De veelzijdige notaris
Voor al uw familiezaken kunt u bij Karel van de Kamp Notariskantoor, uw notaris in Arnhem, terecht. Hieronder vallen opstellen van een samenlevingsovereenkomst, het opmaken van een testament en het vastleggen van afspraken over voogdij.

De voordelen van ons kantoor:

  • Duidelijke uitleg
  • Klein, hecht team
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Warm, persoonlijk contact
  • Kwaliteit in dienstverlening
  • Eén persoon is uw eindverantwoordelijke

Heeft u een gerichte vraag over de partnerschapsvoorwaarden of bent u benieuwd naar onze lage tarieven? Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Kosten notariële akte, Samenwerkingsovereenkomst, Samenlevingsovereenkomst, Hypotheekakte opstellen en Partnerschapvoorwaarden.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Erfpachtovereenkomst, Partnerschapsvoorwaarden, Transportakte, Oprichting stichting en Statutenwijziging.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl