Partnerschapvoorwaarden


Partnerschapvoorwaarden
Voor getrouwde stellen zijn het huwelijkse voorwaarden, bij een (aanstaand) geregistreerd partnerschap is de benaming ‘partnerschapvoorwaarden’. In beide gevallen gaat het om afspraken om de wettelijke gemeenschap van goederen uit te sluiten. Karel van de Kamp Notariskantoor is bij uitstek de deskundige op dit gebied.

Wensen
De inhoud van partnerschapvoorwaarden is voor een groot deel gebaseerd op de wensen van beide partners. De akte maakt een drietal alternatieven voor gemeenschap van goederen mogelijk: beperkte gemeenschap, de verrekenregeling en de koude uitsluiting. In alle gevallen komen het vermogen, het arbeidsinkomsten, de huishouding, de woning, de echtscheiding, overlijden, het pensioen en verzekeringen aan de orde.

De voordelen van ons notariskantoor

  • Bij ons betaalt u redelijke tarieven
  • Open communicatie is standaard
  • Deskundig in het opstellen van partnerschapvoorwaarden
  • Bij ons kunt u gratis parkeren
  • Creatieve oplossingen gaan we niet uit de weg

Contact
Karel van de Kamp Notariskantoor in Arnhem is u graag van dienst als u partnerschapvoorwaarden, huwelijksevoorwaarden (huwelijkscontract in België) of een samenlevingsovereenkomst wilt laten opstellen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Vul het formulier hiernaast in of bel 026 - 355 1200.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Kosten samenlevingscontract, Erfpachtovereenkomst, Partnerschapvoorwaarden, Samenwerkingsovereenkomst en Aandelenoverdracht.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Scheepshypotheek, Overdracht schip, Oprichting bv, Kosten notariële akte en Transportakte.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl