Passeren hypotheek


Passeren van uw hypotheek
‘Passeren’: hypotheek- en juridisch specialisten nemen dit werkwoord graag in de mond. Maar wat betekent dit nu eigenlijk en wanneer is er sprake van? Karel van de Kamp Notariskantoor schept duidelijkheid.

Wat houdt het passeren van een hypotheek in?
Het jargon van banken, makelaars en notarissen roept bij veel mensen vraagtekens op. Het ‘passeren van een hypotheek’ is een goed voorbeeld van zo’n uitdrukking. Hiermee wordt het tekenen en daarmee geldig maken van een hypotheek bedoeld. U dient voor het opstellen en ondertekenen van een hypotheekakte in te schakelen.

Notaris met voordelige tarieven
Karel van de Kamp Notariskantoor onderscheidt zich door open communicatie en een goedkope dienstverlening. Tegelijkertijd streven wij ernaar de beste te zijn. Doordat wij de lat zo hoog leggen, zijn wij van de notarissen in Arnhem misschien wel de beste keuze.

Onze voordelen:

  • Lage tarieven
  • Open communicatie
  • Verregaande expertise
  • Gratis parkeren bij ons kantoor

Als hypotheekakte notaris staan wij tot uw dienst. Bent u benieuwd naar onze lage tarieven of heeft u een vraag? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Erfpachtovereenkomst, Statutenwijziging, Testament notaris, Overdracht schip en Partnerschapsvoorwaarden.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Scheepshypotheek, Samenlevingsovereenkomst, Kosten samenlevingscontract, Transportakte en Oprichting bv.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl