Samenlevingsovereenkomst


Samenlevingsovereenkomst
Wilt u een samenlevingsovereenkomst tekenen? Karel van de Kamp Notariskantoor geeft u advies en stelt het samenlevingscontract met beide partners op.

Waarom een samenlevingsovereenkomst?
Als partners gaan samenwonen, lopen tegen juridische problemen op. Met een samenlevingsovereenkomst zijn sommige hiervan eenvoudig op te lossen. Voorbeelden hiervan zijn de huur of koop van een woning, het opbouwen van een pensioen en de verdeling van vermogen en goederen.

Veelzijdig, persoonlijk en betaalbaar
Een notaris hoeft niet duur te zijn, vinden wij. Daarom betaalt u bij ons een aantrekkelijk tarief, zonder dat dit afbreuk doet aan onze kwaliteit. Met persoonlijke aandacht en open communicatie zorgen wij voor een prettige en vlotte service. Wij zijn tevens uw goedkope notaris voor het regelen van zaken als uw testament, het passeren van een hypotheek en de oprichting van een BV.

Waarom kiezen voor Karel van de Kamp?

  • Heldere uitleg
  • Snelle service
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij denken met u mee
  • Aantrekkelijke tarieven

Wilt u een samenlevingsovereenkomst laten opstellen? Vraag hiernaast een offerte aan. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Erfpachtovereenkomst, Aandelenoverdracht, Partnerschapvoorwaarden, Kosten notariële akte en Juridische fusie.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Oprichting bv, Overdracht schip, Statutenwijziging, Overdracht huis en Passeren hypotheek.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl