Samenwerkingsovereenkomst


Samenwerkingsovereenkomst
Bij het opstellen van een samenwerkingsovereenkomst met een zakelijke partner kunnen wij u van dienst zijn. Alvorens hiertoe over te gaan, geven wij u helder advies over de financiële en fiscale gevolgen van de samenwerking.

Waarom een samenwerkingsovereenkomst?
In een samenwerkingsovereenkomst legt uw onderneming afspraken vast die u met een ander bedrijf maakt. Wanneer u samen hetzelfde doel nastreeft, is het belangrijk om de kernactiviteit van iedere partner op papier te hebben. Ook de mogelijke commissie of het honorarium dient vastgelegd te worden. Karel van de Kamp Notariskantoor biedt u een gedegen service tegen een lage prijs.

Ook voor familiezaken en registergoederen
Naast onze diensten voor ondernemers, bieden wij het complete pakket aan akten en advies op het gebied van familierecht en woningen. De overdracht van een huis, het vastleggen van de partnerschapsvoorwaarden en het opstellen van een testament zijn hier voorbeelden van.

Uw voordelen:

  • Wij bieden een luisterend oor
  • Waar nodig komen wij met creatieve oplossing
  • Wij denken met u mee en geven duidelijk advies
  • Ondanks onze hoge kwaliteit zijn wij een goedkope notaris

Wilt u een samenwerkingsovereenkomst laten maken of zijn er andere zaken waarbij wij u kunnen helpen? Aarzel niet, maar neem direct contact met ons op. Gebruik hiervoor het formulier hiernaast.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Kosten samenlevingscontract, Kosten notariële akte, Partnerschapvoorwaarden, Samenwerkingsovereenkomst en Oprichting bv.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Hypotheekakte opstellen, Scheepshypotheek, Oprichting stichting, Passeren hypotheek en Aandelenoverdracht.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl