Scheepshypotheek


Scheepshypotheek
Een scheepshypotheek afsluiten? Karel van de Kamp Notariskantoor vergelijkt hypotheekaanbieders en geeft u persoonlijk advies.

Wat is een scheepshypotheek?
Het woord zegt het al: een scheepshypotheek is een hypotheek die de aankoop of overdracht van een schip mogelijk maakt. Als specialisten in ondernemingsrecht helpen wij u graag bij het vinden van de juiste financiering, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Persoonlijk contact
Ook voor advies en het verlijden van akten zijn wij uw notaris in Arnhem. Doordat wij een relatief klein kantoor zijn weten wij van elkaar waar wij mee bezig zijn en kunnen wij elkaar, indien nodig, bijspringen. Bij ons krijgt u persoonlijke aandacht en stelt één medewerker zich eindverantwoordelijk voor uw zaak. Of het nu gaat om een scheepshypotheek of een aandelenoverdracht.

Wij helpen ondernemingen met:

  • Aandelenoverdracht
  • Oprichtingsakte
  • Juridische fusie
  • Statutenwijziging

Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Het formulier hiernaast geeft u snel toegang tot ons kantoor. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Statutenwijziging, Passeren hypotheek, Partnerschapsvoorwaarden, Juridische fusie en Kosten samenlevingscontract.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Scheepshypotheek, Oprichting stichting, Testament notaris, Samenlevingsovereenkomst en Overdracht huis.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl