Statutenwijziging


Statutenwijziging
Een statutenwijziging voor uw bedrijf of stichting dient bij een notaris te gebeuren. Karel van de Kamp Notariskantoor in Arnhem verzorgt de benodigde documenten tegen een aantrekkelijk tarief.

Statutenwijziging: wat is ervoor nodig?
Voor een statutenwijziging is behalve een notariële akte een verklaring van het Ministerie van Justitie vereist. Deze zogeheten verklaring van geen bezwaar verzorgen wij ook voor u. Daarnaast verwerken wij de opgegeven wijzigingen bij de Kamer van Koophandel. Uiteraard luisteren wij aandachtig naar u en geven wij u advies waar nodig.

Hoge kwaliteit, lage prijzen
Al zijn wij een betrekkelijk goedkope notaris, bij bieden toch een hoge kwaliteit in dienstverlening. Eén van de geheimen van onze lage tarieven is ons hechte en relatief kleine team. De grote variëteit aan expertises maakt het mogelijk dat wij elkaar bijspringen waar nodig. Hier zult u weinig van merken, want één van onze behandelaars is uw contactpersoon en de eindverantwoordelijke.

Andere diensten voor ondernemers:

  • Aandelenoverdracht
  • Oprichting BV
  • Opstellen samenwerkingsovereenkomst
  • Juridische fusies

Vraagt u zich af wat een statutenwijziging kost? Door het formulier hiernaast in te vullen heeft u snel antwoord.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Transportakte, Testament notaris, Hypotheekakte opstellen, Oprichting stichting en Partnerschapvoorwaarden.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Kosten samenlevingscontract, Juridische fusie, Kosten notariële akte, Erfpachtovereenkomst en Statutenwijziging.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl