Testament notaris


Testament opmaken? Zorg voor een goede notaris!
Wat gebeurt er met uw privé-bescheiden en vermogen als u overlijdt? U heeft dit zelf in de hand met een testament. Notaris Karel van de Kamp adviseert u over de mogelijkheden en stelt het document voor u op.

Regel uw testament
Als notaris helpen wij u graag bij het opstellen van uw testament. Uiteraard geven wij u daarbij helder advies. Ook als het gaat om estate planning –het zo voordelig mogelijk overdragen van uw vermogen– kunnen wij u van dienst zijn met creatieve oplossingen.

Eerst een voorbespreking
Voordat wij overgaan tot het maken van uw testament, zal onze notaris eerst met u rond de tafel gaan zitten. Zo kunt u samen uw fiscale en financiële wensen bespreken. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en ontvangt u een ontwerptestament. Bent u hier tevreden mee, dan kunt u overgaan tot het tekenen en het officieel maken ervan.

Alles op het gebied van familierecht:

  • Opstellen huwelijkse voorwaarden of samenlevingsovereenkomst
  • Afspraken over voogdij
  • Volmachten
  • Schenkingen

Karel van de Kamp Notariskantoor is een goedkope notaris. Hoe goedkoop? Vraag via het formulier hiernaast een offerte aan.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Passeren hypotheek, Juridische fusie, Partnerschapsvoorwaarden, Erfpachtovereenkomst en Statutenwijziging.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Overdracht huis, Oprichting bv, Samenlevingsovereenkomst, Overdracht schip en Kosten samenlevingscontract.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl