Notarisen


Notarissen
Notarissen vergelijken is de moeite waard. Voor veel akten mogen notarissen namelijk zelf hun prijzen bepalen. Karel van de Kamp Notariskantoor houdt de tarieven met opzet laag.

Persoonlijke notarissen
De notarisen op ons kantoor prefereren een open communicatie. Wij luisteren goed naar u en houden onszelf wanneer nodig een spiegel voor. Onze cliënten zijn tevreden met deze aanpak en de geboden oplossingen, getuige de vele positieve reacties op onafhankelijke websites.

Diverse specialismen
Of u nu particulier bent of een bedrijf hebt, voor alle belangrijke notariële handelingen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan zaken als het passeren van een hypotheek, het opstellen van partnerschapsvoorwaarden of het rondmaken van een aandelenoverdracht. Onze notarissen denken met u mee en adviseren u altijd over de persoonlijke, fiscale en financiële gevolgen.

Onze waarden:

  • Open communicatie
  • Persoonlijk contact
  • Diepgaande expertise
  • Duidelijk advies
  • Lage prijzen

Bent u benieuwd naar onze lage tarieven? Kies in het formulier hiernaast het rechtsgebied waar u een prijsopgaaf over wenst te ontvangen en vul uw gegevens in. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte.

Meer Karel van de Kamp
Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a: Notaris Bemmel, Notaris Lingewaard, Notaris Gelderland, Notaris Velp en Goedkope notaris.

Goed bereikbaar
Wij zijn gevestigd in Arnhem (Gelderland), goed bereikbaar vanaf Lingewaard, Renkum, Heteren, Duiven, Bemmel, Ellecom, Westervoort, Rozendaal, Oosterbeek, Velp en Rheden.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook onze andere informatieve pagina's over onze diensten en de regio's die wij bedienen:
Arnhem, Bemmel, Duiven, Heteren, Lingewaard, Velp, Westervoort

Kijk ook eens naar: Notarisen, Notaris Heteren, Notaris Duiven, Notaris Arnhem en Notariskantoren.
Karel van de Kamp Notariskantoor
bezoekadres: Vosdijk 2 (hoek Velperweg) in Arnhem
postadres: Postbus 5089, 6802 EB Arnhem
telefoon: 026 - 355 1200
fax: 026 - 355 1201 | E-mail: receptie@karelvandekamp.nl